Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Erős testalkat

2012.02.22

Viki erős testalkata, széles válla, széles csípője, kicsit vastagabb lábai, kerek popsija, nagy cicijei miatt sohasem lesz egy légies, finom nő. De miért is kellene neki másnak lenni? Elbűvölő egyéniség, aki mindig nevet, mindig aktív, akiről a kicsattanó egészség és életerő jut eszünkbe. Az ember mindig a társaságában szeretne lenni. A nyitottság, kedvesség kivételes tulajdonság, kevesen élnek vele, a mosoly csodálatos fegyver.  Pontosan ezt kell kihasználni a kinézetével is. Ezt a hatást, amit a külvilágra gyakorol, ezt kell fokozni, felvállalni, tálcán kínálni. Viki tulajdonképpen  nőies alkat, de az igazat megvallva valahogy nem ez jut eszünkbe róla. Na, majd én előcsalogatom belőle.
Mindenképpen vékonyabb derekat  varázsolok neki, ez könnyű lesz, hiszen nagyok a mellei és kerek a popsija. Nem, egyáltalán nem akarom eldugni a fenekét, nem baj, ha egy kicsit nagyobb az átlagosnál. Pontosan attól szép, és szexi. Nem értem. 
Mindig példaként emlegetjük a brazil és kubai nők izgalmas hátsó felét, tudjuk, hogy a férfiak is rajonganak értük, akkor ha olyan szerencsés valaki, hogy hasonló adottságokkal rendelkezik, miért akarja azonnal elrejteni?
 
 

Előtte:
Ezen a fotón  Viki  nem is tudom, olyan  „mindenhol nagy”. Az az érzésem, hogy semmi esetre sem szeretnék tőle két nagy pofont kapni. Ha tartozásom lenne, azonnal kifizetném neki… Pedig nem is akar ő pofozkodni. Csak hát semmit sem mutat meg nőiességéből. Eldugja melleit, zárt a pólója, a  túl szűk karkivágás erősíti  a karját. A póló alján lévő határozott piros vízszintes vonal a derekat is szélesíti. A póló pont olyan hosszú, mintha ki akarna buggyanni alóla a pocakja, pedig nincs is neki. A túl rövid felsők elvágják a testet, a túl hosszúak meg agyonnyomják, vagyis mindkettő rövidít! A pont jó hossz nem csinál semmi rosszat. Csak el kell találni. Nem kedvelem túlságosan a különböző előre csoportosuló nyomatokat egy pólón. Legyen az cica, pálmafa, vicces rajz, nem hiszek benne, hogy tizenöt év fölött kedvező üzenetet hordozna, de bevallom néha néha engem is elcsábítanak.

 

Ha megfigyeljük a negatív részeket, így hívom, a felületet, amelyet nem takar ruha, nem kapunk szép részeket, vonalakat. A nadrág méretben kisebb, mint  kellene, szinte elképzelem, hogy alig bírta összegombolni, meg aztán ráncolódik is  a lábköznél rendesen, ettől erősebbnek látszik az alsó rész. A nadrág sokkal, de sokkal rövidebb, mint ami elvárható egy ilyen bővebb fazonnál.

 

Balra:
A bő vonalú szoknya  velúr, amely nehéz és elég vastag, de Viki alkata  miatt előnyösebbek a jelentős, fajsúlyos anyagok, hiszen a túl vékony, túl finom textíliák csak az ellentétre hívnák fel a figyelmet. Mély dekoltázs, mert nem szeretném elrejteni a nagy ciciket, amelyek hangsúlyozásával a derék rögtön vékonyabbnak mutatkozik. A derékvonalat egy kissé lenyomjuk, merthogy csípőszoknya, csípőnadrág nagy popsinak két jó barát. ( jaj, bocsánat.) A szoknya és a csizma  monokróm színei egybefüggő vonalat képezve  keskenyítenek .

 

Középen:
Csodálatos monokróm összeállítás pirosban. Igen, a piros Viki egyik kötelező színe. Mert harsány, lehengerlő, vidám, ellenállhatatlan…. Függőleges vagy átlós vonal a dekoltázsnál,  de jó  mély legyen, hogy a mellek reflektorfénybe kerüljenek. A győztes azonban egyértelműen a derék lett a hangsúly- versenyben. Eddig nem is tudtuk, hogy ilyen vékony, ugye?  Közel húsz évet eltöltöttem ebben a szakmában és még most is megdöbbent, hogy mit tesz egy egy ruhadarab az alakkal!  Attrakció, fűző és trükkök nélkül.

 

Olyan mintha tíz centivel keskenyebb lenne a dereka az eredetihez képest, nem?

 
 
 
 

Jobbra:
Ki mondta, hogy a fehér kövérít? Ja, azt hiszem én, és nem is tévedtem, hiszen a világos színek tényleg nagyítanak, visszaverik a fényt, amíg a sötét árnyalatok elnyelik. De mindig, minden alól lehet kivételt és kibúvót találni, csak rá kell lelni a kiskapukra.
Itt a monokróm a titok nyitja, ezért látszik Viki sokkal soványabbnak. Kívül csak egy függőleges vonalat észlelünk, ami nyújt és vékonyít, belül viszont egy elütő színt adtam  hozzá, hogy még  a figyelmet is eltereljem a szélesebb csípőről. Segítségedre lehet egy blézernél a szélesebb kihajtó is, amely a vállakat szélesítve képes keskenyíteni az alsó részt.
Ezen a nadrágon aztán semmi nincs, amely hozzáadna a csípőhöz. Zsebektől, díszítésektől mentes, még a zipzárt is oldalra tették.
A nadrág hossza bővebb fazonoknál földig, vagy majdnem földig kell, hogy érjen, de véletlenül sem bokáig! 

 

Balra:
Van egy csíkos ingünk, amely már önmagában szerencsés választás lehet, de Viki nem veheti fel, csak úgy. Kerestem valamit, ami egyedi, ami más, ami olyan Vikis. A ruha függőleges, sötét vonalat mutat, így finomítja az alakot, ráadásul középen gombos, ami még fokozza a hatást.
Egy egy összeállítás attól lesz stílusos és egyedi, ha úgy vesszük fel, ahogy senki más nem tenné. Megvenni egy kosztümöt a hozzá illő blúzzal, ahogy a kirakatban látjuk, az nem egyéni stílus. Összeválogatni a legkülönbözőbb helyekről a holmikat és úgy párosítani, ahogy senki, na, az teljesítmény…

 

Jobbra:
Vékony derék, nagy cici, kerek popsi! Tökéletesen nőies alak. Ha ez minden, amit ki tudsz hozni erősebb testalkatodból, akkor elégedett lehetsz, és én is az leszek. Ne áhítozz törékeny, csont nélküli, filigrán megjelenésre! Viki szépsége szolgáljon elegendő bizonyítékként.  S hol van itt a vastag láb? Ha elég bő vonalú a szoknya, s pont addig ér, ameddig kell, ha a cipő, harisnya és szoknya színe megegyezik, vagy közel áll egymáshoz, akkor nem létezik vastag láb. Ezt garantálom.

 
Minden híreszteléssel ellentétben a tűsarkú cipő nem vékonyítja a lábat.
Sőt, kell, hogy legyen annak a saroknak valami vastagsága, hogy ne a különbséget lássuk, s elhiggyük, nem oszlopokat akartak gyufaszálakra helyezni, ráadásul, ahogy a vastagabb lábak imbolyognak a vékony gyufaszálakon, félő, hogy össze is rogynak a teher alatt. Még egy! A cipő felsőrésze ne legyen túl magas, mert minél több lábfejet látunk, annál vékonyabbnak hat a láb. 

 

Balra és középen:
Ó, milyen fantasztikus lenne, ha elérném, hogy  rögtön mindenki meglássa  ebben a szoknyában a trükköt! A középső szürke rész függőleges vonalat mutat, így hosszában elvágja az alsó testet, s ez ugyebár szélesebb csípőnél nem hátrány. A szoknya anyaga megint vastagabb szövet, olyan, amely illik Viki alkatához. A pulóverben futó átlós vonalak gyönyörűen összehúzzák a derekat, a negatív részek két háromszöget képeznek. Az x vonal szuper alakot csinál,( csak lábnál nem túl előnyös) gondolj  csak bele, már magának az x-nek is milyen vékony a dereka! Szigorúan fekete harisnyával és cipővel kell viselni. Hogy miért? Csak rá kell nézni a lábra, ott van a válasz…

 

Jobbra:
Tudom, hogy egy idő után unalmas, de akkor is elmondom még vagy ötszázszor: a monokrómnál egyszerűen nincs jobb trükk az öltözködésben! Nyújt, vékonyít, elegánssá tesz. Látszanak a felsőben a függőleges vonalak? És a nadrágban? Hát persze! Ez a másik, amire figyelned kell, és máris ismersz két alapvető fortélyt, ha vékonyítani akarod magad. Ha csupán ennyivel kezded, és legközelebbi vásárló körutadon már erre figyelsz, meglátod mennyivel könnyebb dolgod lesz, s mennyivel kevesebb csalódás ér majd, amikor fel akarod venni, amit megvettél. A nadrág méretben tökéletes legyen, ne túl bő és ne túl szűk. Ha be tudod dugni deréknál három ujjadat, akkor megveheted. De kérlek, minden oldalról nézd meg magad, mondjuk, vigyél magaddal egy kis tükröt a táskádban és szemléld meg a hátsódat is a próbafülkében.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.