Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 érdekes tény a csókolózásról

2013.09.21

1. Az ember nyelvében van a legtöbb idegvégződés – még az ujjbegyeinknél is több, ezért annyira jóleső  a csókolózás, és ezért az egyik legjobb előjáték, amit  valaha kitaláltak.

2. Búcsúcsók? Nagyon árulkodó lehet. Figyeld meg milyen búcsúcsókot vált veled a pasid. Hosszút és érzékit?  Kis rövidet, úgy kutyafuttában? Néha el is felejtkezik róla? Ha elfelejti, vagy semmi érzelmet nem visz bele a csókba, akkor valószínűleg maga sem tudja mit szeretne ettől a kapcsolattól.csók

3. A férfiak 40%-a állítja, elég egy hosszú, forró, érzéki csók és máris hangulatba jönnek…. Szóval nem igaz, hogy a pasiknak nem számít  a csókolózás, nekik is ugyanolyan fontos. Sőt 10%-uk szerint fontosabb, mint a szex.

4. Intimebb a csók ha csókolózás közben a csípődet és a melledet a pasid testéhez nyomod (vagyis olyan szorosan hozzásimulsz, ahogy csak bírsz) és átkarolod, simogatod a nyakát.

5. A pasik bár nem vallják be,  de imádják ha a nyakukat vagy a fülüket csókolgatják…

6. Egy átlagos nő egész életében, ha összeadjuk, körülbelül 15 vagy 20 napot tölt csókolózással.

7. Egy átlag nő körülbelül 20 férfit csókol meg, mielőtt férjhez megy… vagyis ez azt jelenti, hogy ennyi békát kellene megcsókolni, hogy találj egy herceget?

8. A csókolózás jót tesz az egészségnek – javítja  a keringést, kalóriát éget el, és enyhíti a fájdalmat.

9. A nagy X jelet a csók helyett már a középkorban is használták az emberek, igaz akkor elsősorban a tisztelet jele volt, mivel azonban megcsókolták a jelet, idővel a csók jelévé vált.

10. A leghosszabb csók 33 és fél órán át tartott (egy amerikai szerelmespár jóvoltából), a leghosszabb filmes csók pedig 5 és fél percig), aki meg akarja dönteni valamelyik rekordot, annak sok sikert!

5 tipp, hogy feledhetetlenné tedd - első csók

Akár csókolóztál már, akár nem, vannak bizonyos szabályok, melyeket követve feledhetetlenné teheted a partnered számára az első csók élményét! Az első csók meghatározó lehet kapcsolatotok további folytatását illetően. A jó csókot az ember szeretné újra és újra ismételni, míg a kevésbé jót kevésbé van kedve "gyakorolni". Íme néhány tipp, hogy feledhetetlen legyen.

Legyen meghitt

Az első csók, meglehetősen intim történet két ember életében, ezért fontos, hogy lehetőleg meghitt helyen történjen. Ne vesztegesd életed nagy pillanatát forgalmas vagy zsúfolt hely „nézőközönségére”!  Válasszatok olyan színhelyt, ahol nyugodtan tudtok koncentrálni egymásra. Nincs szükséged teátrális jelenetekre, hagyd, hogy a meghitt pillanat rád találjon.

Legyen rövid és édes

Az első csók célja, hogy továbbiak kövessék. Ezért ne húzd sokáig, és ne akard az összes érzelmedet egyetlen, örökké tartó csókban elmondani.  A laza, édes puhatolózás sokkal izgalmasabb és izgatóbb, mint egy vad nyelvcsata! Legyen rövid és édes, hogy partnered megőrüljön a további csókok iránti vágytól! Később persze, ha már belejöttök, és ismeritek egymás igényeit, jöhet a vad csókolózás is. De addig csak lazán, puhán!

Legyen elvárásoktól mentes

A filmeken az első csókot általában látványos szerelmi vallomás vagy percekig egymás szemeiben való elmerülés követ, ám a való életben ez gyakran ciki lehet. Ne várj el partneredtől nagyjelenetbe illő gesztusokat!  És semmi szükség rá, hogy közben azon törd a fejed, vajon mi lesz a folytatás. Nem kell semmi olyannak történnie, amit nem szeretnél! Ne rontsátok el a varázst!

Legyen higénikus

A rossz lehelet a csók legádázabb ellensége. Moss fogat a randi előtt, és étkezés után kapj be egy mentolos rágót vagy cukrot! Használj ajakbalzsamot, és kerüld a rúzst! Kiábrándító látvány a csókolózás után elkenődött smink. És ne feledkezz meg arról, hogy még a nagy pillanat előtt szabadulj meg a rágódtól, zavaró lehet és cseppet sem romantikus!

Legyen ösztönös

Felmerülhet benned, nem fog-e zavarni a szemüveged, az orrod, behunyd-e a szemed vagy sem. Ne aggódj , add át magad az érzéseknek, s hidd el, a fejetek önkéntelenül is úgy fog fordulni, hogy semmi ne álljon az élvezet útjában! Bízd magad a partneredre, hunyd be a szemed és egyszerűen csak élvezd!

Az első csók mindig izgalmas. Történjen az akár életedben először, akár egy új partnerrel, könnyen úgy érezheted, pillangók repkednek a gyomrodban, petárdák a fejedben. Ha követed tanácsainkat, biztos lehetsz benne, hogy partnered vágyik majd a folytatásra. És itt is igaz: gyakorlat teszi a mestert!

5 jel arra, hogy csak szexelni akar

1. Már az első randin célozgat

Randi - illusztrációHa egy srác már az első randin a szexen kívül másról sem tud beszélni vagy állandóan ARRA célozgat, esetleg csak a melled és/vagy a feneked bámulja, jobb, ha nem találkozol többet vele. A trükkösebbek burkoltan beszélnek a szexről. Sokan ezt a vonzalom biztos jelének tekintik, pedig ha egy férfi komolyan vesz egy nőt, akkor nem ront ajtóstól a házba, hanem finomabb módszerekkel igyekszik meghódítani álmai nőjét.

2. Már az első randin "AZT” akarja

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy érdemes hosszabb ideig randizni és ismerkedni a másikkal. Lehet, hogy Te is vágysz Rá, de ha tényleg tetszel egy pasinak és hosszabb távra akar Téged, hidd el, várni fog Rád. Ha viszont láthatóan alig várja, hogy ágyba vigyen, és nem érti, miért szeretnél még egy kicsit várni, akkor számíthatsz rá, hogy amint megkapja tőled amit akart, rögtön elhagy.

3. Szerinte jár a  „fizetség”

És ezen tényt finoman (vagy kevésbe finoman) a tudomásodra is hozza. Ha a srác, aki a vacsora végén azzal a „Na, szivi, mit kapok ezért cserébe?” tekintettel méreget, vagy esetleg fel is teszi a kérdést, akkor köszönd meg neki a randit és a vacsorát, és távozz angolosan.

4. Megmondja, hogy csak a szex érdekli

 
 
 

Nos, ez legalább egyértelmű, mert vannak pasik (igaz ez elég ritka eset), akik őszintén megmondják, hogy csak a szex érdekli őket, vagy legalábbis utalnak arra, hogy nem vágynak többre. Azok a nők, akik ezt hallva nem hagyják fakép nélkül a férfit, és azt gondolják, hogy "Sebaj, majd megváltozik, vagy megváltoztatom" nagy hibát követnek el. Hidd el, nem fog menni. Ha egy férfi még csak nem is titkolja, hogy csak „arra” hajt, akkor nagyon kicsi az esélye annak, hogy valaha meg fog változni.

5. Nem is akar megismerni téged

A randikon üres tekintettel bámulja a falat, amikor magadról beszélsz és láthatóan nem kíváncsi Rád semmilyen szinten. Ha egy srácnak tényleg tetszel, akkor meghallgat Téged, és odafigyel rád, vagy legalábbis igyekszik. Szóval az semmiképp nem jó jel, ha veled kapcsolatban csak a mellméretedre kíváncsi, valamint az érdeklődési körödnek csak a szexuális életet érintő része kelti fel a figyelmét - nem érdemes tovább foglalkoznod vele.


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

скачать fifa 15 ultimate team через торрент

(garneudarm, 2018.04.01 07:03)

Ну кто его знает...

---
Вы не правы. Давайте обсудим это. скачать fifa 15 1.7 0, скачать fifa 15 через торрент и <a href=http://15fifa.ru/raznoe-fifa-15/32-zvuk-fifa-15-mezhdunarodnye-kommentatory-skachat.html>fifa 15 комментаторы черданцев скачать</a> fifa 15 psp скачать торрент iso

XEvil crack

(MashaKneed, 2017.12.12 19:59)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any anti-botnet CAPTCHA's.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"